Blå- och grönrutiga loafers för män med tofs och träbotten
Blå- och grönrutiga loafers med tofs för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Blå- och grönrutiga loafers med tofs för män

1065,00kr

En originell och elegant design
Tillverkad med omsorg
Lätt och flexibel
Komfort och stil

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra blå- och grönrutiga loafers med tofs är det perfekta valet för stilsäkra män. Det blå- och grönrutiga mönstret ger skorna en touch av färg och livfullhet, vilket gör dem idealiska för att ge en touch av nyckfullhet till alla outfits. Rutorna är perfekt riktade och skapar ett harmoniskt mönster som väcker uppmärksamhet och beundran.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Loafers med tofs är ett elegant och sofistikerat val som passar till alla formella och avslappnade outfits. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de ger din look en distinkt touch av stil. Den lätta, flexibla konstruktionen ger optimal rörelsefrihet, medan den dämpade innersulan ger extra stöd för dina fötter under hela dagen.”

En iögonfallande design!

De ljusa, kontrasterande färgerna på dessa mockasiner blandas harmoniskt och skapar en iögonfallande design som inte kommer att gå obemärkt förbi. Loafers har en dekorativ tofs på ovansidan som ger en extra touch av sofistikering till den övergripande estetiken. Tofsen är inte bara en snygg detalj, den bidrar också till att loafers sitter bra på fötterna. Den dämpade innersulan ger optimal komfort, vilket gör dessa skor idealiska för vardagsbruk eller speciella tillfällen.
Blå- och grönrutiga loafers för män med tofs och träbotten
Blå- och grönrutiga loafers för män med tofs och träbotten

Det perfekta valet!

Dessa loafers för män är ett elegant och sofistikerat val av skor som ger en touch av raffinerad stil till alla outfits. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de är slitstarka och tåliga. Det blå- och grönrutiga mönstret ger dessa loafers en modern och trendig look, perfekt för män som är måna om sitt utseende.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,