Gulgröna och bruna loafers på en grå soffa
Trefärgade båtloafers med snörning och läderlook för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Trefärgade båtloafers med snörning och läderlook för män

1124,00kr

Harmoniska, flamboyanta färger
Bekväma vadderade sulor
Tillverkad med omsorg
Utformad med praktiska snören

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa trefärgade loafers med snörning i läderlook för män är den perfekta blandningen av stil, komfort och överlägsen kvalitet. Det första som fångar blicken är den magnifika trikolorkombinationen. Dessa loafers är tillverkade i en fin läderlook och har det lyxiga utseendet av äkta läder utan att kompromissa med hållbarheten. En annan anmärkningsvärd fördel med de trikolorerade båtmockasinerna med snörning är deras extrema komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är tillverkade med omsorg och precision och kombinerar stil och funktionalitet för att ge en ojämförlig upplevelse. De är en sann fusion av elegans och komfort. Den djärva trikolor-designen ger mockasinerna en sofistikerad touch och gör att de skiljer sig från klassiska modeller. Med sina klara färger i harmonisk kombination är den här modellen ett omedelbart blickfång och återspeglar en raffinerad stilkänsla.”

Material av hög kvalitet

Dessa mockasiner har en lyxig läderlook och erbjuder en exklusiv estetik utan att kompromissa med komforten. Den perfekta läderimitationen ger produkten en elegant men ändå djurvänlig look. Den halkfria yttersulan i gummi ger ett stadigt grepp på en mängd olika ytor, från båtdäck till livliga stadsgator. Denna funktion garanterar din säkerhet när du är på språng samtidigt som produktens design bevaras.
Gulgröna och bruna loafers på en grå soffa

Harmoniska färger

Dessa mockasiner är tillverkade med omsorg och precision och kombinerar stil och funktionalitet för att ge en ojämförlig upplevelse. De är en sann fusion av elegans och komfort. Den djärva trikolor-designen ger mockasinerna en sofistikerad touch och gör att de skiljer sig från klassiska modeller. Med sina klara färger i harmonisk kombination är den här modellen ett omedelbart blickfång och återspeglar en raffinerad stilkänsla.

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

Synthetic

Matériel de semelle

Cuir régénré

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu