Trefärgade orange, gröna och vita loafers på grått golv i profil
Avslappnade mockasiner för män i trefärgad orange
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Avslappnade mockasiner för män i trefärgad orange

1124,00kr

Flamboyant färger
Klassiskt men trendigt
Tillverkningskvalitet
Storlek 36 till 46

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra trefärgade orangefärgade casual båtloafers för män är det perfekta valet för män som vill ha både komfort och stil i sina skor. Med sin djärva, moderna design ger dessa loafers en stänk av ljus färg till alla outfits. Konstruktionen garanterar överlägsen kvalitet och oöverträffad hållbarhet. Dessutom låter de dina fötter andas hela dagen, även i varmt väder. Den klassiska båtloafersilhuetten ger en raffinerad touch till denna avslappnade modell.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa skor är designade för att passa män som är måna om sitt utseende och letar efter en unik stil som förstärker deras djärva personlighet. Den trikolororange designen är både modern och tidlös och ger skorna en levande och dynamisk touch. De är extremt mångsidiga och kan bäras till en mängd olika outfits. Anpassa din stil efter ditt humör och lägg till en färgklick på dina fötter för att piffa upp en mörk outfit, till exempel!”

Noggrant utvalda material

Dessa mockasiner är tillverkade med största omsorg och kombinerar traditionellt hantverk med moderna, högkvalitativa material. Robustheten hos båtmockasinerna är en viktig egenskap som garanterar exceptionell hållbarhet. Ovandelen är tillverkad av ett mjukt och slitstarkt material. Detta högkvalitativa material säkerställer också optimal andningsförmåga, vilket håller dina fötter svala och torra hela dagen lång.
Trefärgade orange, gröna och vita loafers på grått golv i profil
Trefärgade orange, gröna och vita loafers på grått golv i profil

Piffa upp din outfit

Dessa skor är designade för att passa män som är måna om sitt utseende och letar efter en unik stil som förstärker deras djärva personlighet. Den trikolororange designen är både modern och tidlös och ger skorna en levande och dynamisk touch. De är extremt mångsidiga och kan bäras till en mängd olika outfits. Anpassa din stil efter ditt humör och lägg till en färgklick på dina fötter för att piffa upp en mörk outfit, till exempel!

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Matériel de semelle

PVC