Ett par svarta och khakifärgade båtloafers på ett vitt golv i profil
Svarta tvåfärgade loafers med snörning för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Svarta tvåfärgade loafers med snörning för män

1124,00kr

Modern tvåfärgad design
Material av hög kvalitet
Mjuka, bekväma loafers
Storlek 36 till 46

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Upptäck våra svarta tvåfärgade båtloafers med snörning för män. Med sin klassiska design passar de utmärkt till alla outfits, oavsett om det är för ett formellt eller avslappnat tillfälle. Kombinationen av färger ger en djärv, modern touch. Oavsett om du är på semester vid havet eller i stan på livliga gator, kommer dessa båtmockasiner att ge dig grepp och komfort vart du än går.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin sofistikerade design och högkvalitativa konstruktion har dessa skor allt som den moderna mannen letar efter i ett par loafers. De är den perfekta blandningen av klassisk stil och modern känsla. Den klassiska båtstilen ger en avslappnad men elegant look, perfekt för alla informella tillfällen. Yttersulan i gummi ger optimal grepp på alla underlag, så det finns ingen risk för att halka eller ramla.”

Bekväma, justerbara loafers

De tjocka snörena i samma färg som sidoinläggen gör att du kan justera skon efter önskad komfortnivå. Den fodrade insidan bidrar också till den överlägsna komfort som dessa skor erbjuder. Det ger inte bara en behaglig känsla mot huden när du går barfota (ja, det är möjligt, tack vare den ventilerande insidan!), utan det ger också bättre motståndskraft mot slitage, vilket förlänger mockaskornas livslängd.
Ett par svarta och khakifärgade båtloafers på ett vitt golv i profil
Ett par svarta och khakifärgade båtloafers på ett vitt golv i profil

Både klassiskt och modernt

Förutom sin oslagbara komfort och stil är dessa svarta tvåfärgade loafers med snörning mångsidiga. De passar perfekt till en avslappnad outfit med jeans och T-shirt, eller till en elegantare look med chino-byxor och skjorta. Oavsett tillfälle kommer dessa loafers omedelbart att ge din outfit en sofistikerad touch. Formen måste vara klassisk, men den tvåfärgade sidan ger en modern touch och en vänlig färg.

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

PVC

Matériel de semelle

PVC

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu