Gula, rosa och blå båtloafers, placerade i profil på ett grått golv
Trendiga trefärgade båtloafers för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Trendiga trefärgade båtloafers för män

1124,00kr

Kombination av 3 trendiga färger
Klassisk skodesign
Tillverkad med omsorg
Stil och komfort i ett

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Upptäck trendiga trikåfärgade båtmockasiner för män, den perfekta kombinationen av stil och modernitet. De är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer, och den lätta konstruktionen garanterar stor flexibilitet och rörelsefrihet utan att kompromissa med din komfort. Den dämpade, mjuka fotbädden gör dem mycket bekväma att bära. Deras unika design består av en trio dynamiska, harmoniska färger.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin eleganta, moderna design ger dessa loafers en sofistikerad touch till alla outfits. Framför allt tillför de stil och färg med sin harmoniska trefärgsdesign. De kontrasterande sömmarna ger en subtil detalj som ytterligare framhäver den distinkta trefärgade designen. Den harmoniska blandningen av nyanser skapar ett iögonfallande utseende som gör att varje man som bär dem kommer att lägga märke till dem direkt.”

Ergonomiska skor

Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av material av hög kvalitet. Ovandelen är mjuk och följsam, vilket ger exceptionell hållbarhet och en behaglig känsla. Dessa skor är inte bara snygga utan också mycket bekväma tack vare den mjuka, dämpade innersulan. Den ger optimalt stöd för dina fötter även vid långvarig användning, medan den halkfria yttersulan i gummi ger ett stadigt grepp på alla underlag.
Gula, rosa och blå båtloafers, placerade i profil på ett grått golv
Gula, rosa och blå båtloafers, placerade i profil på ett grått golv

Modern design

Med sin eleganta, moderna design ger dessa loafers en sofistikerad touch till alla outfits. Framför allt tillför de stil och färg med sin harmoniska trefärgsdesign. De kontrasterande sömmarna ger en subtil detalj som ytterligare framhäver den distinkta trefärgade designen. Den harmoniska blandningen av nyanser skapar ett iögonfallande utseende som gör att varje man som bär dem kommer att lägga märke till dem direkt.

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

PVC

Matériel de semelle

PVC

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu