Gul båtmockasin mot vit bakgrund
Färgade slip-on-loafers i mockaeffekt för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Färgade slip-on-loafers i mockaeffekt för män

627,00kr

4 färger tillgängliga
Storlek 36 till 48
Praktisk snörlös design
Material av hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa färgglada båtloafers i mockaeffekt för män är ett elegant och avslappnat val för den som vill ge sin outfit en touch av originalitet. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativ syntetisk mocka och erbjuder inte bara en lyxig look utan också ultimat komfort hela dagen. Skorna har en snörningslös design som gör dem lätta att ta på och av på ett ögonblick, vilket gör dem perfekta för män på språng eller för den som föredrar att undvika besväret med snören.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“De är tillverkade i mockaeffektmaterial av hög kvalitet och har en mjuk finish som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Skorna har en snörningslös design som gör dem praktiska och lätta att ta på, perfekt för den som alltid har bråttom på morgonen eller som helt enkelt föredrar att slippa besväret med skosnören. Den klassiska silhuetten ger skon en tidlös touch, medan de livfulla färgerna ger skon en djärv, modern touch.”

Erbjuder optimalt stöd

Dessa båtloafers kombinerar komfort och stil med en dämpad innersula som ger optimalt stöd för dina fötter hela dagen. Oavsett om du är på fötterna eller ständigt är i rörelse garanterar dessa skor en perfekt passform och förhindrar att fötterna blir trötta. De är mångsidiga och kan bäras med en mängd olika klädstilar – från avslappnade jeans till mer formella skräddarsydda byxor. Deras eleganta look kompletterar enkelt alla typer av vardagskläder och framhäver din personliga stil.
Gul båtmockasin mot vit bakgrund

Stil och kvalitet

Förutom att de är snygga är dessa loafers byggda för att hålla länge. Den solida konstruktionen och den omsorgsfulla finishen garanterar slitstyrka, vilket innebär att du kan bära dem regelbundet utan att oroa dig. Att investera i dessa loafers är ett smart val för att få ett långvarigt tillskott till din skosamling. De kombinerar modern stil med överlägsen komfort. Välj den färg du gillar och lägg till lite originalitet i dina outfits!

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

PU

Matériel de semelle

PU

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

PU