Svarta loafers med orange sula på en grå soffa
Båtmockasiner i läderlook med färgade sulor för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Båtmockasiner i läderlook med färgade sulor för män

1124,00kr

Originalfärgad sula
Klassisk, elegant design
Läderlook av hög kvalitet
Bekväma, flexibla loafers

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa båtmockasiner i läderlook med färgade sulor för män har en klassisk design, men är originella tack vare färgen på sulan. Förutom att vara visuellt tilltalande är sulorna också mycket funktionella. De erbjuder otrolig komfort hela dagen lång. Läderlooken ger också dessa skor en elegant, chic känsla.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin tidlösa design ger dessa skor en elegant men ändå avslappnad touch till alla outfits. De är det perfekta valet för män som vill kombinera stil, komfort och hållbarhet i ett enda par skor. Läderlooken ger skorna en traditionell, autentisk charm som aldrig kommer att bli omodern. Den omsorgsfulla finishen ger också bättre motståndskraft mot stötar, repor och andra skador, så att du kan njuta av dina mockasiner under lång tid framöver.”

Färgad detalj på sulan

Det mest utmärkande med dessa båtmockasiner är deras färgglada sulor. De färgglada sulorna tillför en dos originalitet och livfullhet till den övergripande designen. Dessa mockasiner finns i två livfulla nyanser, rött och orange, och lyser upp vilken outfit som helst och ger en färgtouch som är både ljus och diskret. Skons form är både originell och klassisk.
Svarta loafers med orange sula på en grå soffa

Tidlös design

Med sin tidlösa design ger dessa skor en elegant men ändå avslappnad touch till alla outfits. De är det perfekta valet för män som vill kombinera stil, komfort och hållbarhet i ett enda par skor. Läderlooken ger skorna en traditionell, autentisk charm som aldrig kommer att bli omodern. Den omsorgsfulla finishen ger också bättre motståndskraft mot stötar, repor och andra skador, så att du kan njuta av dina mockasiner under lång tid framöver.

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

Synthetic

Matériel de semelle

Cuir régénré

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu