Beige loafers på golvet mot en tegelvägg
Tvåfärgade loafers med snörning för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Tvåfärgade loafers med snörning för män

947,00kr

Trendig tvåfärgad design
Mjukt tyg som andas
Justerbar snörning
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa tvåfärgade båtloafers med snörning för män är noggrant utformade med högkvalitativa material, vilket gör dem till en hållbar investering i din garderob. Stilmässigt har dessa loafers en klassisk silhuett med rundad tå som passar perfekt till alla outfits. Skosnörena framtill gör det möjligt att skräddarsy passformen så att du får perfekt stöd för fötterna.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa otroligt snygga skor är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är ett viktigt affärsmöte eller en avslappnad kväll ute med vännerna. Snörningen ger dem inte bara en extra touch av elegans, utan också den extra fördelen att du kan justera dem så att de passar just dig. Oavsett om du föredrar att ha dem tajt för stöd eller något löst för avkoppling, har du fullständig kontroll över hur bekväma de är.”

Trendigt tvåfärgad sida

Dessa loafers har en tidlös, raffinerad design och är tillverkade med stor omsorg om detaljerna. De två kontrasterande färgerna fungerar perfekt tillsammans för att skapa en modern, chic look. Det som utmärker dessa loafers är deras unika tvåfärgade design. Med sitt genomtänkta val av färger ger dessa skor omedelbart en intressant visuell dimension till alla outfits.
Beige loafers på golvet mot en tegelvägg

Ultimat komfort

Dessa loafers är också bekväma. Den mjuka innersulan ger optimalt stöd för fötterna hela dagen, medan den halkfria yttersulan i gummi ger ett stadigt grepp på alla typer av underlag. Den fodrade insidan erbjuder ultimat komfort hela dagen tack vare sin naturliga andningsförmåga, som också säkerställer effektiv fukttransport. Missa inte chansen att lägga till denna viktiga accessoar i din garderob nu!

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Matériel de semelle

Cuir régénéré

Matériau de Semelle Extérieure

Rubber

Matériau Supérieur

Cuir fendu