pälsmockasin med babyringar som bärs i en kvinnas hand
Passande mockasiner för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Passande mockasiner för flickor

710,00kr

Varma vintermockasiner
En elegant look som är alldeles för söt
Utmärkt stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mockasiner i fuskpäls för flickor är det perfekta valet för små flickor som vill känna sig bekväma och snygga. Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial och är designade för att hålla över tid. Skons ovandel är klädd i mjukt syntetläder som ger en mjuk och smidig känsla. Fuskpäls på insidan ger extra komfort och håller fötterna varma under kalla vinterdagar.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner i fuskpäls för flickor är det perfekta valet för föräldrar som vill ge sin lilla prinsessa en blandning av stil, komfort och värme. Dessa söta mockasiner är tillverkade av syntetiskt läder, så att ditt barn kan använda dem i många år framöver. Insidan av mockasinerna är fodrade med supermjuk och mysig fuskpäls som håller ditt barns fötter varma under de kalla vintermånaderna.”

God vidhäftning

Mockasinerna är lätta att ta på och har perfekt passform. Gummisulan ger utmärkt grepp så att ditt barn kan springa, hoppa och leka utan att behöva oroa sig för att halka eller ramla. Dessa mångsidiga skor är perfekta för alla tillfällen: oavsett om det är en avslappnad dag hemma eller ett speciellt tillfälle som ett bröllop eller födelsedag, kommer de omedelbart att ge en touch av elegans till alla outfits.
svart eller beige mockasin med päls för flickor
pälsmockasin med babyringar som bärs i en kvinnas hand
svart pälsmockasin för flickor
mockasin med brun päls för flickor

En palett av färger

Dessa mockasiner finns i en rad olika färger, bland annat brunt, svart och rosa, för att passa till alla dina outfits, inklusive dina favoritvinteroutfits, och förkroppsligar klassisk stil med en modern twist. Ge din lilla flicka ett par bekväma skor nu för att komplettera hennes höst- och vintergarderob!

Ytterligare information

Storlek

21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Material

Säsong

,