-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Skolmockasiner med mjuka sulor

473,00kr

En elegant look som är alldeles för söt
Halkfri sula
Utmärkt stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mjuka skolmockasiner för flickor är ett perfekt val för föräldrar som är måna om sina barns hälsa och komfort. Skorna är tillverkade av polyuretan och har utformats för att ge överlägsen hållbarhet och stöd samtidigt som de är mjuka att ta på. Den flexibla sulan ger utmärkt grepp på alla underlag, vilket är särskilt viktigt i skolor där barnen kan vara aktiva hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Mjuka skolmockasiner för flickor är ett måste för alla flickor i skolan. Skorna är specialdesignade för att vara bekväma och praktiska för dina barn under skoldagen. De mjuka sulorna ger en lätt och flexibel känsla som gör att barnens fötter lätt kan böjas när de går eller springer. Halkfria sulor ger maximalt grepp på en mängd olika underlag, så det finns ingen risk för att halka eller ramla.”

En tidlös look

Mokassinernas klassiska design ger en tidlös stil som enkelt kan anpassas till olika skoluniformer eller vardagskläder. Tack vare sin polyuretan-design är de också mycket slitstarka, så att eleverna kan använda dem i många år utan att behöva byta ut dem ofta. Dessutom ser den åtsittande designen till att skon sitter på plats även när det är mycket fysisk aktivitet i skolan.
svartvit mockasin för flickor
vit mockasin i konstläder med tofs på ovansidan för flickor
vit och svart mockasin som hålls av en hand
vit mockasin i polyuretan för flickor

I klädkoder

Dessa loafers är särskilt lämpade för skoluniformer eller andra obligatoriska klädkoder, tack vare sin klassiska men eleganta design. Skorna finns i en mängd neutrala färger som svart eller vitt och passar perfekt till alla typer av skoluniformer för att skapa en oklanderlig outfit. Barnen kommer att bli glada över den komfort som mockasinerna erbjuder hela dagen under skoltiden!

Ytterligare information

Storlek

23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Material

Säsong

, ,