Glänsande svarta vårmockasiner för pojkar
Glänsande svarta vårmockasiner för pojkar
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Glänsande svarta vårmockasiner för pojkar

591,00kr

Långvarig glans
Utmärkt komfort i yttersulan
Enkelt underhåll
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra svarta spring loafers för pojkar är ett elegant val för pojkar som vill ha en sofistikerad och trendig look. Med sin tidlösa silhuett och svarta lackläderfinish är dessa skor perfekta för speciella tillfällen eller bara för att ge en touch av stil till en avslappnad outfit. Våra mockasiner är tillverkade av robusta material och är slitstarka, vilket gör dem perfekta för långa dagar när du leker och utforskar världen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra svarta vårloafers för pojkar är den perfekta accessoaren för att komplettera ditt barns eleganta och sofistikerade look. Våra mockasiner är tillverkade av kvalitetslackskinn och kombinerar stil och komfort för att erbjuda en sko som är både praktisk och slitstark. Detta par mockasiner kommer att hålla länge och länge.”

Komfort hela dagen

De är det perfekta valet för att ge ditt barns kläder en touch av elegans och stil. Våra mockasiner har en bekväm och säker passform som gör att de kan bäras hela dagen utan att kännas obekväma. Den blanka svarta färgen ger skorna en sofistikerad look som gör dem mångsidiga och lätta att matcha med olika outfits.
Glänsande svarta vårmockasiner för pojkar
Glänsande svarta vårmockasiner för pojkar
Glänsande svarta vårmockasiner för pojkar
Glänsande svarta vårmockasiner för pojkar

Vidhäftning på alla ytor

Glänsande svart är en klassisk färg som passar till allt och ger en touch av elegans till varje look. Våra mockasiner är designade för att vara lätta att ta på, vilket gör dem praktiska för barn. Innersulan ger extra komfort, medan yttersulan i massivt gummi ger ett fast grepp på alla underlag.

Ytterligare information

Säsong

,

Material

Färg