liten mockasin för flickor i brunt konstläder som bärs av en vuxen hand
Solida mockasiner i veganläder för flickor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Solida mockasiner i veganläder för flickor

414,00kr

Utmärkt stöd för foten
Bekväma skor
Många storlekar tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Om du letar efter snygga och bekväma skor till din lilla flicka är våra solida mockasiner i veganläder för flickor definitivt ett bra alternativ att överväga. Loafers är en klassisk typ av skor som har varit populära i årtionden. Dessa robusta mockasiner kombinerar stil och hållbarhet och erbjuder ett par av hög kvalitet för små flickor som älskar att utforska världen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra solida mockasiner i veganläder för flickor är det perfekta valet för föräldrar som bryr sig om kvaliteten och stilen på de skor de köper till sina barn. Dessa skor är tillverkade av syntetiskt läder och är ojämförligt slitstarka. De är bekväma och passar för alla tillfällen, och dessa mockasiner går lätt att kombinera med alla klädstilar. De har också en halkfri sula för utmärkt grepp på marken.”

En enkel konstruktion

Tack vare den enkla, strömlinjeformade designen passar mockasinerna till alla outfits, från avslappnade jeans till en fin klänning. Mokasinerna finns i en rad olika färger, inklusive vitt, svart och brunt, så det finns gott om valmöjligheter för att passa varje barns personliga preferenser. Skorna är också mycket lättskötta och torkas bara av med en fuktig trasa.
detaljer i mockasin i brunt läder
liten mockasin för flickor i brunt konstläder som bärs av en vuxen hand
vit mockasin för flickor
lädermockasin för flickor

De är halkfria

Våra solida mockasiner i veganläder för flickor är det perfekta valet för föräldrar som bryr sig om kvaliteten och stilen på de skor de köper till sina barn. Dessa skor är tillverkade av syntetiskt läder och är ojämförligt slitstarka. De är bekväma och passar för alla tillfällen, och dessa mockasiner går lätt att kombinera med alla klädstilar. De har också en halkfri sula för utmärkt grepp på marken.

Ytterligare information

Storlek

13-18 Månader, 18-24 Månader, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26

Material

Säsong

, , ,