Lätta casual loafers för pojkar
Lätta casual loafers för pojkar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Lätta casual loafers för pojkar

355,00kr

Utmärkt gångkomfort
Kompatibel med alla outfits
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra lätta, avslappnade mockasiner för pojkar är perfekta för unga pojkar som vill ge sin vardagslook en touch av stil. Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial och är både bekväma och slitstarka, med perfekt passform och optimalt stöd för växande fötter. Våra mockasiner har en elegant design med en omsorgsfull finish. De är tillverkade av canvas som andas och ger bra luftcirkulation så att dina barns fötter hålls torra.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra lätta och avslappnade mockasiner för pojkar är det perfekta valet för små äventyrare som vill utforska nya horisonter med komfort. De är tillverkade i lätt canvas som andas och håller barnens fötter svala och bekväma, även i varmt väder.”

En ren design

Våra andningsaktiva skor är tillverkade av kvalitetsmaterial och ger komfort och stöd hela dagen. Den snygga, ljusa designen förstärker ditt barns stil, medan det mjuka fodret ger perfekt passform. Våra lätta, avslappnade mockasiner är perfekta för ditt barns aktiviteter.
Lätta casual loafers för pojkar
Lätta casual loafers för pojkar
Lätta casual loafers för pojkar
Lätta casual loafers för pojkar

För avslappnad stil

Våra lätta och avslappnade mockasiner för pojkar är det perfekta valet för små äventyrare som vill utforska nya horisonter med komfort. De är tillverkade i lätt canvas som andas och håller barnens fötter svala och bekväma, även i varmt väder.

Ytterligare information

Material

Säsong

,