blå mockasin för flickor i konstläder mot en vit bakgrund
Slip-on loafer i mjukt syntetläder
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Slip-on loafer i mjukt syntetläder

355,00kr

Halkfria sulor
Mjuka skor
En bekväm mockasin
Lätt att underhålla

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna slip-on-loafer i mjukt syntetläder för barn är ett riktigt mästerverk som kombinerar elegans och komfort för att ge din lilla prinsessa skor som hon kommer att älska att bära varje dag. Ovandelen är tillverkad av mjuk polyuretan, vilket säkerställer tillräcklig ventilation och håller ditt barns fötter varma och bekväma hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Vår slip-on-loafer i mjukt läder är det perfekta valet för barn som vill ha en snygg men ändå aktiv look och som behöver vara bekväma. Denna loafer är helt utformad för att passa en rad olika storlekar, med en mjuk innersula, rundad bas och mjuka kanter som ger maximal flexibilitet samtidigt som de är robusta.”

De är halkfria

Barn kommer att älska att sätta sina små fötter i dessa vackra loafers, tack vare materialkvaliteten – vackert syntetläder – och sulans smidighet. Dessa loafers finns i en mängd olika färger. Gummisulorna är halkfria, så de är säkra och bekväma att gå i under alla förhållanden.
gul lädermockasin för flickor
blå mockasin för flickor i konstläder mot en vit bakgrund
mockasin i olika färger för flickor
blå mockasin för flickor i konstläder mot en vit bakgrund

De är tidlösa

Denna loafer har ett tidlöst klassiskt snitt med perfekt utformade dekorativa sömmar på tån och en detaljerad finish på hälen, vilket ger en sofistikerad look som passar till en mängd olika outfits, från formella tillställningar som bröllop och ceremonier till avslappnade dagar i skolan.

Ytterligare information

Storlek

21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Material

Säsong

, , ,