barnmockasin i blå manchester på en grå vägg
Loafers i manchester
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i manchester

414,00kr

Utmärkt stöd för foten
Bekväma skor
Lättviktsskor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa manchestermockasiner för flickor är både eleganta och bekväma. Det mjuka och behagliga materialet gör att dina fötter känns varma och sköna. Med sin klassiska design är dessa skor perfekta för att ge en touch av elegans till alla outfits. Mockasinerna är tillverkade av manchester som andas och är lätt vadderade för optimal komfort. De har också en flexibel sula som formar sig efter din fot.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna manchestermockasin för flickor är den perfekta accessoaren för eleganta små prinsessor som vill ge sin outfit en sofistikerad touch. Denna högkvalitativa mockasin är tillverkad i manchester och ger ditt barn en chic och elegant look. Den mjuka, silkeslena strukturen i manchester ger mockasinen en raffinerad, glamorös look, som passar perfekt med den fina färgen.”

De är halkfria

Den dämpade innersulan gör att dina barn kan leka hela dagen utan att få ont i fötterna, medan den halkfria yttersulan ger ett säkert grepp även på hala ytor. Oavsett om du klär upp din lilla flicka för en speciell tillställning eller bara när hon vill se chic ut varje dag, är dessa snygga loafers perfekta för alla tillfällen.
rosa sammetsmockasin med kardborreknäppning
barnmockasin i blå manchester på en grå vägg
sammetsmockasin för flickor
zoom på bruna och vita sammetsloafers

En elegant look

Denna manchestermockasin för flickor är den perfekta accessoaren för eleganta små prinsessor som vill ge sin outfit en sofistikerad touch. Denna högkvalitativa mockasin är tillverkad i manchester och ger ditt barn en chic och elegant look. Den mjuka, silkeslena strukturen i manchester ger mockasinen en raffinerad, glamorös look, som passar perfekt med den fina färgen.

Ytterligare information

Storlek

13-18 Månader, 18-24 Månader, 19, 20, 21, 22, 23

Material

Säsong

, ,