Läckra läderloafers för pojkar
Casual mockasiner i syntetläder för pojkar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Casual mockasiner i syntetläder för pojkar

355,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Enkelt underhåll
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra avslappnade mockasiner i syntetläder för pojkar är de perfekta skorna för en snygg och bekväm outfit. Den oklanderliga designen är enkel men sofistikerad, med fina sömmar som framhäver mockasinerna. De finns i en rad klassiska färger, perfekt för att matcha ditt barns outfit.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra mockasiner i syntetläder för pojkar är ett perfekt val för små barn som vill vara bekväma men ändå snygga. Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial, inklusive mjukt syntetläder som ger en perfekt passform runt ditt barns fot och en gummisula.”

Dess sula garanterar komfort

De garanterar exceptionell hållbarhet. Den klassiska designen ger en sofistikerad touch till alla stilar och gör dem till det perfekta valet för alla tillfällen. De mjuka, flexibla sulorna ger optimal komfort hela dagen. Vårt par mockasiner kommer att ge ditt barns kläder en oöverträffad glitter!
Läckra läderloafers för pojkar
Läckra läderloafers för pojkar
Läckra läderloafers för pojkar
Läckra läderloafers för pojkar

Snygg i alla lägen

Våra mockasiner i syntetläder för pojkar är ett perfekt val för små barn som vill vara bekväma men ändå snygga. Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial, inklusive mjukt syntetläder som ger en perfekt passform runt ditt barns fot och en gummisula.

Ytterligare information

Material

Säsong

,