Vattentäta mockasiner i mjukt läder för pojkar
Vattentäta mockasiner i mjukt läder för pojkar
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Vattentäta mockasiner i mjukt läder för pojkar

473,00kr

Mer än 10 färger tillgängliga
Kompatibel med alla outfits
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra vattentäta mockasiner i mjukt läder för pojkar är det perfekta tillskottet till ditt barns garderob. Våra skor är tillverkade av kvalitetsmaterial och är utformade för att tåla väder och vind samtidigt som de ger optimal komfort. Våra mockasiner är gjorda för att kännas bekväma mot huden på fötterna. Ytterfodret är vattentätt för att skydda ditt barns fötter från vatten och fukt.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra vattentäta mockasiner i mjukt läder för pojkar är snygga skor som kombinerar komfort och funktionalitet. Deras främsta egenskap är deras förmåga att stå emot vatten. Tack vare den vattentäta konstruktionen håller dessa mockasiner fötterna torra även när du går i regn eller i vattenpölar.”

Lämplig för barnfötter

De är det perfekta valet för föräldrar som vill hålla sina barns fötter torra. De är tillverkade av ett mjukt och slitstarkt material. Förutom sin praktiska funktion har dessa mockasiner en snygg design som passar perfekt för pojkar med en avslappnad men ändå raffinerad stil.
Vattentäta mockasiner i mjukt läder för pojkar
Vattentäta mockasiner i mjukt läder för pojkar
Vattentäta mockasiner i mjukt läder för pojkar
Vattentäta mockasiner i mjukt läder för pojkar

För avslappnad eller formell stil

Våra mångsidiga mockasiner passar för alla typer av äventyr på lekplatsen eller i skolan, inklusive leriga lekplatser! De ger inte bara ett garanterat skydd mot vatten, utan är också tillräckligt lätta för att kunna bäras hela dagen utan trötthet eller smärta. Dessa mockasiner kommer garanterat att bli en omedelbar hit när de bärs av din pojke!

Ytterligare information

Material

Säsong

,