vit, beige och brun mockasin i fuskpäls på ett bord, ett par bruna mockasiner i päls hålls i ena handen
Mockasiner i fuskpäls för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mockasiner i fuskpäls för barn

532,00kr

Bekväma skor
En flexibel sula
Ett varmt material
En stil som är alldeles för oemotståndlig

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mockasiner i fuskpäls för barn är de perfekta skorna för familjeevenemang eller helt enkelt för att gå till skolan och se chic ut! Designen i fuskpäls ger bästa möjliga komfort så att ditt barn kan ha dem på sig hela dagen utan att få ont i fötterna.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa söta små mockasiner för barn är ett vintermust-have när din dotter bär dem. Deras design i polyuretan ger dem en bekväm känsla när ditt barn bär dem hela dagen. De här små pälsmockasinerna är eleganta och chica och kommer garanterat att övertyga dig. Den snörningsfria designen sparar tid när du ska ta på dem och ger ditt barn en elegantare look.

Fina färger tillgängliga

Dessa mockasiner finns i 3 färger – brun, vit och beige – och passar utmärkt till ditt barns kläder, oavsett om det är en pojke eller flicka. Det finns ett brett utbud av storlekar, från 21 till 30, så att alla små fötter kan hitta sin perfekta storlek.

vit, beige och brun mockasin i fuskpäls på ett bord, ett par bruna mockasiner i päls hålls i ena handen
vit, beige och brun mockasin i fuskpäls på ett bord, ett par bruna mockasiner i päls hålls i ena handen
Pälsmockasiner för barn eleganta platta skor för babyflickor
zooma in på fuskpälsen på den bruna mockasinen

Ger utmärkt dämpning

Innersulan är vadderad med bomull för att ge utmärkt dämpning och undvika ledvärk för de unga benen. Yttersulan i gummi har lång livslängd och bra grepp för att förhindra att man halkar eller ramlar på vått underlag.

Ytterligare information

Material

Säsong

,