Platta mockasiner i läder för pojkar
Loafers i lack för barn
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i lack för barn

414,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Långvarig glans
Bra regntäthet
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i lack för barn är ett utmärkt skovalternativ och kommer att se bra ut vid en mängd olika tillfällen. Oavsett om det gäller bröllop, fest eller bara en utekväll har våra mockasiner allt du behöver för att ge ditt barn en elegant och raffinerad look. Den snörningsfria designen är praktisk och lätt att ta på, perfekt när du har bråttom på morgonen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra lackmockasiner för barn är ett snyggt och praktiskt val som passar perfekt för både pojkar och flickor. Våra skor är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och ger optimal komfort hela dagen. De finns i en rad trendiga färger som matchar alla outfits.”

Sober och elegant

Våra barnmockasiner har utformats för att ge perfekt passform och optimalt stöd hela dagen. Deras klassiska design är utsmyckad med en metallkedja för en extra touch av elegans. Sulan gör att ditt barns fötter kan röra sig naturligt.
Platta mockasiner i läder för pojkar
Platta mockasiner i läder för pojkar
Platta mockasiner i läder för pojkar
flicka i mockasiner av polyuretan med svart kedja

Tillverkad av syntetiskt läder

Våra lackmockasiner för barn är ett snyggt och praktiskt val som passar perfekt för både pojkar och flickor. Våra skor är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och ger optimal komfort hela dagen. De finns i en rad trendiga färger som matchar alla outfits.

Ytterligare information

Säsong

, , ,

Material

,