-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Lackade loafers med glänsande kedja för flickor

532,00kr

Utmärkt stöd för foten
Lätt att underhålla
En elegant look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i lack med en glänsande kedja för flickor är ett snyggt och bekvämt val för alla tillfällen. Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial och har en glittrande look som fångar blicken direkt. De har också en perfekt passform och är mycket bekväma hela dagen. Mockasinerna i polyuretan anpassar sig enkelt till alla fotformer och hjälper ditt barn att gå utan smärta eller obehag.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner med en glänsande kedja är det perfekta valet för unga tjejer som vill ha en elegant, sofistikerad look utan att kompromissa med komforten. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativ polyuretan, vilket gör dem slitstarka och hållbara. Överdelen av mockasinen pryds av en glänsande kedja som ger en touch av glamour till mockasins klassiska design. Den glittrande kedjan drar uppmärksamheten till den övre delen av skon och skapar en elegant fokuspunkt.”

Klassisk design

Dessa mockasiner har en smart design med sofistikerade detaljer som garanterat kommer att dra blickarna till sig. Med en glittrande kedja framtill ger dessa mockasiner en gnistrande touch till alla outfits. Den klassiska designen kan enkelt kombineras med en lätt sommarklänning eller smala jeans för att följa ditt barn på alla hans äventyr.
vit mockasin med kedja
flicka med svarta tofsskor i lack
mockasin med kedja för flickor
flicka i mockasiner av polyuretan med svart kedja

De är gnistrande

Om du letar efter ett par mockasiner till din lilla flicka är vårt otroliga utbud av mockasiner i polyuretan med en glittrande kedja något för dig. Dessa underbara skor har utformats för att ge ditt barns look en touch av glitter och glamour samtidigt som de är bekväma och praktiska att bära.

Ytterligare information

Storlek

26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Material

Säsong

, ,