-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Eleganta loafers med tofsar för pojkar

355,00kr

Bekväm för små fötter
Känns mjuk vid beröring
En touch av sofistikering för ditt barns outfit
Hållbar och hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra snygga loafers med tofsar för pojkar är det perfekta valet för unga pojkar som vill ge sina outfits en sofistikerad touch. Dessa mockasiner är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och erbjuder den perfekta blandningen av klassisk stil och modern komfort. Den tidlösa designen har en elegant silhuett med dekorativa tofsar på ovansidan, vilket ger varje steg en touch av förfining.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Mockasiner för pojkar är det perfekta valet för att ge ditt barns outfit en sofistikerad touch. Deras tidlösa design har en elegant silhuett med dekorativa tofsar på ovansidan, vilket ger en touch av charm och förfining. Mokasinerna är tillverkade av högkvalitativa material som läderimitation, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och en mjuk känsla. De är mångsidiga och kan bäras till en mängd olika outfits, oavsett om de är formella för ett speciellt tillfälle eller avslappnade för en dag i skolan.”

Tillverkad av högkvalitativa material

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material som äkta läder eller premiumimitationsläder, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd. Den dämpade innersulan ger komfort hela dagen, så att pojkar kan känna sig bekväma även när de är på språng. Dessa mockasiner är mångsidiga och kan bäras med en mängd olika outfits, oavsett om det är en formell look för ett speciellt tillfälle eller vardagskläder för en dag i skolan.
Eleganta loafers med tofs för pojkar med beige bakgrund

Perfekt för ditt barns garderob

Mockasiner för pojkar är det perfekta valet för att ge ditt barns garderob en touch av sofistikering och stil. Dessa mockasiner är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och erbjuder den perfekta blandningen av komfort och chic. Den klassiska designen har en tidlös silhuett med dekorativa tofsar på ovansidan, vilket ger en touch av charm och elegans. Mockasinerna är tillverkade av högkvalitativa material som äkta läder eller läderimitation, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,