Flera små tofsförsedda mockasiner för barn på ett bord och en som hålls i ena handen.
Mockasiner med tofsar för barn
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mockasiner med tofsar för barn

414,00kr

Sköna loafers
Unisex-färger
En mycket elegant vuxen look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa tofs-mockasiner för barn är det perfekta valet för föräldrar som vill ge sitt barn bekväma skor för alla tillfällen. De dekorativa tofsarna på ovandelen ger en touch av charm och stil, och gummisulan ger ditt barn perfekt grepp och en säker promenad. De är så bekväma, ditt barns fötter kan röra sig fritt och de är så snygga.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Klassisk form, små tofsar på framfoten som gör skorna eleganta och en kontrasterande rynkad söm på framfoten – dessa mockasiner ger dina barn en vintagelook. Våra tofs-mockasiner passar både pojkar och flickor och finns i neutrala unisexfärger.”

Kvalitetsskor

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hålla länge och stå emot ditt barns aktiva livsstil. Kvalitetssyntetläder, mjukt för fötternas komfort och en flexibel sula som ger dem den lätthet de behöver. Sulorna på våra mockasiner är halkfria för ökad komfort och säkerhet.
Flera små tofsförsedda mockasiner för barn på ett bord och en som hålls i ena handen.

Mockasiner för alla barn

Klassisk form, små tofsar på framfoten som gör skorna eleganta och en kontrasterande rynkad söm på framfoten – dessa mockasiner ger dina barn en vintagelook. Våra tofs-mockasiner passar både pojkar och flickor och finns i neutrala unisexfärger.

Ytterligare information

Säsong

, , ,

Material