Bröllopsmockasiner för pojkar
Bröllopsloafers för pojkar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Bröllopsloafers för pojkar

414,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Kan tas på utan knäppning
Långvarig glans
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra bröllopsloafers för pojkar är ett perfekt val för formella tillfällen som bröllop, familjefester eller andra speciella firanden. Våra skor är tillverkade av material som garanterar kvalitet och komfort. Våra loafers har en klassisk stil med eleganta, rena linjer.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra bröllopsloafers för pojkar är ett elegant och raffinerat val för viktiga ceremonier som bröllop, dop och fester. De är omsorgsfullt tillverkade av kvalitetsmaterial och är designade för att vara både bekväma och slitstarka. Det är ett par eleganta men ändå funktionella finskor för ditt barn.

För speciella tillfällen

Våra eleganta, moderna loafers är designade med största omsorg och erbjuder en unik kombination av komfort och stil. De är lätta, flexibla och robusta. Den fantastiska designen är både enkel och sofistikerad och ger en tidlös look för alla tillfällen. Skosnörena ger en extra personlig passform.

Bröllopsmockasiner för pojkar
Bröllopsmockasiner för pojkar
Bröllopsmockasiner för pojkar
Bröllopsmockasiner för pojkar

Bekväm sula

Den platta sulan ger stabilitet och hållbarhet, vilket garanterar en trevlig upplevelse för alla tillfällen. De tillgängliga färgerna passar perfekt till alla pojkars finkläder, oavsett om de är mer traditionella eller mer moderna. Den eleganta designen ger en touch av elegans till alla outfits.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,