vit babymockasin i PU med rosett och pärlor
Loafers med rosett för barn
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med rosett för barn

473,00kr

Utmärkt stöd för foten
Ett elegant och raffinerat utseende
Lättviktsskor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med fluga för barn är det perfekta valet för modemedvetna föräldrar som vill att deras barn ska se snygga och sofistikerade ut. De är designade för småbarn med oklanderlig smak som vill ha en extra touch av stil i sin garderob. Skorna är tillverkade av mjukt, slitstarkt syntetläder av hög kvalitet som är lätt att rengöra.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa barnloafers med fluga är en snygg och bekväm sko som passar unga flickor perfekt. Med sin tidlösa design och högkvalitativa finish är dessa skor ett utmärkt val för speciella tillfällen eller helt enkelt som ett par avslappnade men ändå eleganta skor för ditt barn. Skorna är tillverkade av en mjuk och slitstark syntetläderblandning och är utformade för att tåla vardagligt slitage.”

En originell design

Dessa loafers utmärker sig framför allt genom sin originella design: flugan framtill är en subtil detalj som gör hela skillnaden. Den ger skorna mer karaktär än klassiska mockasiner, utan att någonsin vara prålig. Den tidlösa stilen hos mockasinen återkommer på ett genialt sätt. Den halkfria sulan ger dessutom ett säkert stöd på alla underlag, utan att kompromissa med skornas estetiska tilltal.
beige, rosa och svart mockasin för liten flicka
vit babymockasin i PU med rosett och pärlor
beige, rosa och svart mockasin för liten flicka
rosa mockasin för små flickor på ena handen

De är bekväma

Dessa barnloafers med fluga är en snygg och bekväm sko som passar unga flickor perfekt. Med sin tidlösa design och högkvalitativa finish är dessa skor ett utmärkt val för speciella tillfällen eller helt enkelt som ett par avslappnade men ändå eleganta skor för ditt barn. Skorna är tillverkade av en mjuk och slitstark syntetläderblandning och är utformade för att tåla vardagligt slitage.

Ytterligare information

Storlek

21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Material

Säsong

,