-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mockasiner i neutralt tyg för pojkar

651,00kr

Praktisk och lätt att ta på och av
Perfekt för aktiva barn
Mångsidiga, eleganta skor
Bekväm och hållbar

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra neutralt färgade mockasiner i tyg för pojkar är det perfekta valet för små äventyrare som vill ha komfort och stil. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder den perfekta kombinationen av hållbarhet och mjukhet. Det neutralfärgade tyget som används i designen av dessa mockasiner är inte bara snyggt, utan också mångsidigt, så att pojkar kan bära dem till en mängd olika outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mockasiner är mångsidiga, eleganta skor som kombinerar komfort och stil.
Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och har en exceptionell hållbarhet, vilket gör dem till ett perfekt val för aktiva barn.
Mockasinerna har en mjuk, lättviktig sula som ger utmärkt dämpning och flexibilitet, vilket garanterar optimal komfort hela dagen.
Det neutralt färgade tyget som används för dessa mockasiner ger en touch av sofistikering och modernitet till alla outfits.

Lätt att anpassa till alla klädstilar

Oavsett om det är för en formell tillställning eller en avslappnad dag i skolan, anpassar sig våra mockasiner enkelt till alla klädstilar.
En annan stor fördel med dessa mockasiner är att de är lätta att ta på. Tack vare designen kan pojkar ta av och på dem på ett ögonblick, vilket gör dem praktiska för barn som alltid är på språng.
Förstärkta sömmar och slitstarka material garanterar att de håller länge, medan den halkfria yttersulan ger optimalt grepp på alla underlag.

Slip-on-mockasiner för pojkar i neutralfärgat tyg med beige bakgrund, spegel och affisch

Den perfekta färgen!

Mockasiner för pojkar är det perfekta valet för små äventyrare som vill ha komfort och stil.
Det neutralfärgade tyget ger skorna en sofistikerad och mångsidig touch som gör dem perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i skolan, ett födelsedagskalas eller en familjeutflykt.
Deras design med dekorativa snören gör dem snabba och enkla för barn att ta på, vilket är ett stort plus för föräldrar som har bråttom.

Ytterligare information

Material

Säsong

,