Mockasiner för pojkar med stolsbotten i alla mockasinfärger
Mockasiner för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mockasiner för pojkar

473,00kr

Finns i en mängd olika trendiga färger
Mångsidiga skor
Ger optimal komfort för ditt lilla barn
Perfekt för speciella tillfällen eller bara för vardagsbruk

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i mocka för pojkar är mångsidiga skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa loafers är tillverkade i högkvalitativ mocka och har en mjuk, lyxig textur som är både bekväm och slitstark. Den klassiska och tidlösa designen gör dem perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i skolan, en formell tillställning eller en avslappnad utflykt med familjen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner för pojkar är eleganta, mångsidiga skor som kombinerar stil och komfort. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativ mocka och har en mjuk, lyxig textur som ger en sofistikerad touch till alla outfits för din lilla pojke. De har också en yttersula i mjukt gummi som ger optimal grepp och hållbarhet, vilket gör dem perfekta för aktiva pojkars vardagsäventyr. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för vardagsbruk ger dessa loafers en sofistikerad touch till varje look.”

Ger extra stöd

Mockasinerna har en snörningsfri silhuett som gör dem lätta att ta på och av, perfekt för aktiva barn som gillar att vara självständiga. Den dämpade innersulan ger extra stöd och optimal komfort under hela dagen, så att små fötter hålls svala och utvilade även efter långa timmar av användning. Dessutom ger den halkfria yttersulan i gummi optimalt grepp på alla underlag, vilket ger ökad stabilitet och säkerhet.
Mockasiner för pojkar med stolsbotten i alla mockasinfärger

Finns i en mängd olika trendiga färger

Våra fantastiska mockasiner för pojkar finns i en mängd trendiga färger. De är lätta att matcha med en mängd olika outfits, från dressade byxor till avslappnade jeans och sommarshorts. De har också omsorgsfulla sömnadsdetaljer och oklanderlig finish, vilket ger varje steg en touch av sofistikering och stil. Sammanfattningsvis är mockaloafers för pojkar ett perfekt val för modemedvetna och komfortmedvetna föräldrar.

Ytterligare information

Material

Säsong

,