Ljusröda loafers i lack med dekorativa tofsar på fötterna av en man som sitter med benen i kors och bär svarta kostymbyxor.
Loafers med tofs och guldspänne i syntetläder för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Loafers med tofs och guldspänne i syntetläder för män

887,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Långvarig glans
Bra regntäthet
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa herrloafers med guldspänne och tofs är ett elegant och sofistikerat tillskott till din garderob. Skorna är tillverkade i syntetläder av hög kvalitet och har ett guldglänsande spänne som gör dem perfekta för alla formella och avslappnade tillfällen. Den snörningsfria designen och den eleganta silhuetten gör dem lätta att ta på. Dessa loafers är perfekta för alla stilar och tillfällen! Om du letar efter tidlösa, eleganta skor som kommer att hålla i flera år är dessa loafers något för dig.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med tofs och guldspänne för män är en sann hyllning till stil och elegans. Dessa tidlösa skor kombinerar perfekt komfort, kvalitet och förfining för att klä dina fötter med sofistikering. Dessa loafers är tillverkade av syntetiskt lackat läder av högsta kvalitet och har en glänsande finish som omedelbart drar blickarna till sig.”

Noggranna ytbehandlingar och detaljer

Skorna har ett elegant snitt som förstärks av de dekorativa tofsarna på ovandelen. De ger inte bara skorna en obestridlig charm, de gör dem också lätta att ta på och av. Insidan är mycket bekväm tack vare det mjuka fodret som anpassar sig efter foten.
Ljusröda loafers i lack med dekorativa tofsar på fötterna av en man som sitter med benen i kors och bär svarta kostymbyxor.

För alla tillfällen

Dessa loafers i lack med tofs och guldspänne är den perfekta produkten för alla fashionistas som vill ge sin personliga stil en touch av elegans. Dessa loafers passar enkelt till alla outfits och är idealiska för både formella och avslappnade tillfällen! Om du letar efter snygga, men ändå bekväma skor, behöver du inte leta längre!

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,