blå mockasin i konstläder med kilklack som bärs av en kvinna
Kilklädda loafers i mockaimitation för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Kilklädda loafers i mockaimitation för kvinnor

651,00kr

Utmärkt stöd för foten
Smal silhuett
En avslappnad look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa wedge loafers i mockaimitation för damer är ett elegant och praktiskt val för moderna kvinnor som vill ha komfort och mångsidighet. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och har en mjuk yta i mockaimitation som ger en lyxig och modern look.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna wedge loafer i mockaimitation för damer är både elegant och bekväm, vilket gör den perfekt för alla tillfällen. Loafern är tillverkad av kvalitetsmaterial och är oslagbar när det gäller stil och hållbarhet. Loaferns ovandel är tillverkad av lyxig mockaimitation som lätt kan mäta sig med naturliga läderprodukter. Materialet ger en mjuk känsla samtidigt som det är väderbeständigt, perfekt för vardagsbruk.”

En ren design

De kombinerar elegansen hos en klassisk loafer med den extra höjden hos en klack för en avslappnad chic touch. Den här modellen är tillverkad i mockaimitation som ger en mjuk och sensuell känsla samtidigt som den är lätt att rengöra. Mokasinens design är elegant med enkla men eleganta linjer som framhäver foten. Hälformen ger optimal komfort samtidigt som den slankar din silhuett. Oavsett om du är på kontoret eller kopplar av håller dessa mockasiner en låg profil.
beige kilklack i mockaimitation
blå mockasin i konstläder med kilklack som bärs av en kvinna
kilmockasin som bärs av en kvinna
beige kilklack i mockaimitation

Mycket bekväm

Denna wedge loafer i mockaimitation för damer är både elegant och bekväm, vilket gör den perfekt för alla tillfällen. Loafern är tillverkad av kvalitetsmaterial och är oslagbar när det gäller stil och hållbarhet. Loaferns ovandel är tillverkad av lyxig mockaimitation som lätt kan mäta sig med naturliga läderprodukter. Materialet ger en mjuk känsla samtidigt som det är väderbeständigt, perfekt för vardagsbruk.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Material

Säsong

,