Ett par enkla vita loafers i slätt läder med tjocka vita sulor på ett ljusbeige golv.
Loafers i slätt syntetläder med tjock sula
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers i slätt syntetläder med tjock sula

1065,00kr

Långvarig glans
Enkelt underhåll
Utmärkt stabilitet i sulan
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra släta loafers i syntetläder med tjock sula är ett mångsidigt val av skor som kombinerar komfort, stil och hållbarhet. De är tillverkade av syntetläder och ger en mjuk känsla, ökad flexibilitet och hållbarhet. Deras klassiska design accentueras av attraktiva sömmar och en rundad tå för att säkerställa en elegant look. Den tjocka sulan ger dessutom extra dämpning för ökad komfort och minskar belastningen på dina fötter hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner i mjukt syntetläder med tjock sula är det perfekta valet för dig som vill kombinera stil och komfort. Den eleganta designen i läderlook ger en mjuk, silkeslen och slitstark finish. Den klassiska mockasinformen ger en tidlös estetik, medan den tjocka sulan ger ett varaktigt stöd för dina fötter hela dagen.”

För din vardagslook

Oavsett om du vill förbättra din affärsklädsel på den dagliga pendlingen eller bara vill ha en avslappnad urban look, kommer dessa loafers alltid att vara ett elegant alternativ. Den tjocka yttersulan är tillverkad av ett robust material som garanterar enastående hållbarhet i många år framöver. Dessutom ger den extra stöd med dämpning som ger exceptionellt stöd för hålfoten.
Ett par enkla vita loafers i slätt läder med tjocka vita sulor på ett ljusbeige golv.

Material av hög kvalitet

Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial och ger varje outfit en touch av elegans och sofistikering. Det som gör dessa loafers helt unika är den tjocka sulan, som är noggrant utformad för att ge överlägset grepp och säkerställa komfort hela dagen. Den tidlösa designen är perfekt för avslappnade eller formella tillfällen – från kontoret till utflykter med familj och vänner.

Ytterligare information

Material

Säsong

,