Fyra par mockasiner i lackskinn med tjocka sulor, enkla på ett beige golv, det gröna paret är på fötterna på en kvinna som bär ljusblå jeans, de andra paren är beige, bruna eller svarta.
Loafers i lackskinn med tjock sula
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers i lackskinn med tjock sula

1183,00kr

Över 8 tillgängliga storlekar
Bra regntäthet
Långvarig glans
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i lackat läder med tjock sula är helt enkelt oemotståndliga skor. Mokasinerna är tillverkade av syntetläder av högsta kvalitet och har en lyxig, raffinerad look som ger en elegant touch till din vardagliga eller formella outfit. Lackfinishen ger en subtil glans för en elegant men ändå diskret look. Med sin enkla, funktionella design är de lätta att ta på. Dessa vackra mockasiner erbjuder komfort och mångsidighet!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i lack med tjock sula är det perfekta valet för en elegant och sofistikerad finish på din outfit. Dessa loafers är tillverkade med omsorg om detaljerna och imponerar redan vid första anblicken. Det äkta lackade lädret ger en lyxig glans som omedelbart ger elegans åt din outfit. Den släta ytan är mjuk att ta på och ger extra komfort samtidigt som den är mycket slitstark.”

Briljant och elegant

Dessa tjocksulade loafers i lack är ett elegant och bekvämt val av skor som gör att du kan gå med självförtroende och stil. Mokasinerna är tillverkade av de finaste materialen och är slitstarka, tåliga och lätta att ta hand om. De är tillverkade av syntetiskt lackat läder och har en glansig yta som ger en sofistikerad touch till alla outfits.
Fyra par mockasiner i lackskinn med tjocka sulor, enkla på ett beige golv, det gröna paret är på fötterna på en kvinna som bär ljusblå jeans, de andra paren är beige, bruna eller svarta.

Komfort hela dagen

Den tjocka yttersulan i gummi ger optimalt grepp för promenader på alla typer av underlag, även våta. Den ger också extra dämpning för att minska stötar och vibrationer när du går, vilket minskar trötthet i foten och förebygger ryggsmärta. Den fodrade insidan ger en perfekt passform för foten och hjälper till att förhindra skav eller obehag.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,