Foto av en vit kilklädd loafer på vit bakgrund
Loafers med kilklack för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers med kilklack för kvinnor

1006,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Enkelt underhåll
Utmärkt gångkomfort
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa kilklackade loafers för damer är de perfekta skorna för kontoret eller en elegant kväll ute. De har höga kilklackar som ger dig en distinkt look, medan den klassiska stilen kompletterar alla dina outfits. Upptäck våra olika färger och välj den du gillar bäst. Och glöm inte att välja rätt storlek.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Upptäck våra wedge loafers och lägg till dem i din garderob redan idag. Skorna har tillverkats med omsorg för att garantera utmärkt kvalitet och hållbarhet. Kombinationen av den klassiska båtskodesignen och den höga klacken skapar en raffinerad look som enkelt kan anpassas till alla typer av evenemang med en touch av elegans.”

Mångsidiga skor

Dessa kilklackade loafers för damer är bekväma och snygga! När du väl har provat dem kommer du inte att kunna vara utan dem. Faktum är att dessa mockasiner är mångsidiga och lätt kan anpassas till alla kvinnors klädstil, oavsett om det är eleganta svarta byxor tillsammans med en trevlig skjorta, eller helt enkelt jeans och en vit t-shirt.
Foto av en vit kilklädd loafer på vit bakgrund
Foto av en vit kilklädd loafer på vit bakgrund
Foto av ett par svarta kilklackade loafers som bärs av en kvinna i jeans på ett grått golv
Foto av en beige wedge loafer på en vit tidning

Kilklackar för komfort

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimal komfort hela dagen. Den högklackade designen ger omedelbart en elegant touch till alla outfits. Klackarna är dämpade för att minska trycket på fötterna när du går eller står under långa perioder.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,