halv mockasin i svart konstläder som sätts på frees.
Lättklädda platåskor för kvinnor med foder
-15% Kod DCB15 till 01/12/2023

Lättklädda platåskor för kvinnor med foder

544,00kr

Varmfodrade skor
Smal silhuett
Bekväma skor
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa lätta wedge loafers för kvinnor är den senaste trenden inom snygga och bekväma skor. Till att börja med har dessa skor kilade sulor som ger utmärkt fotstöd samtidigt som de ger höjd. Det gör dem perfekta för dig som vill ha lite höjd utan att göra avkall på komforten. Dessa material garanterar inte bara lång hållbarhet, utan även en mjuk och behaglig yta.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa kilklackade loafers för damer är ett måste i varje kvinnas garderob. Denna produkt kombinerar en elegant, modern estetik med exceptionell komfort, vilket gör den till ett perfekt alternativ för alla aktiva, eleganta kvinnor. Med en kilformad sula i gummi ger dessa loafers inte bara ett stabilt grepp på alla ytor, utan också extra höjd för att visa upp din figur.”

Lättviktssula

Våra fodrade mockasiner har också en bekväm kilsula som håller ryggen i form hela dagen. Den lätta sulan avlastar effektivt fötterna efter en lång dag på fötterna. De här skorna är tillverkade av material som andas och är antiperspiranta, vilket gör att de inte bara är bekväma utan också håller länge. Den robusta strukturen i hälen stärker också hela skon.
svart mockasin i konstläder
halv mockasin i svart konstläder som sätts på frees.
röd kilklädd loafer som bärs av en kvinna
svart mockasin i konstläder

Mycket bekväm

Dessa kilklackade loafers för damer är ett måste i varje kvinnas garderob. Denna produkt kombinerar en elegant, modern estetik med exceptionell komfort, vilket gör den till ett perfekt alternativ för alla aktiva, eleganta kvinnor. Med en kilformad sula i gummi ger dessa loafers inte bara ett stabilt grepp på alla ytor, utan också extra höjd för att visa upp din figur.

Ytterligare information

Material

Säsong