två loafers i konstläder med klack, en svart och en vinröd, mot en vit bakgrund
Loafers med klack och dekorativ rosett i läderimitation
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med klack och dekorativ rosett i läderimitation

651,00kr

Lätt att underhålla
En klack som förstärker silhuetten
Mycket eleganta skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med klack och dekorativ rosett i konstläder är ett måste för alla som vill kombinera stil och komfort i alla situationer. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetmaterial av hög kvalitet och ger en makalös känsla av komfort hela dagen, utan att kompromissa med sin tidlösa elegans.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den briljanta designen på dessa mockasiner smälter perfekt ihop med deras klassiska form, medan den dekorativa rosetten ger en delikat touch av sofistikering. Klackarna ger lite höjd utan att kompromissa med skons stabilitet. Du kan bära dem till skinny jeans, dressade byxor eller till och med en aftonklänning för en elegant look för alla tillfällen.”

Eleganta, bekväma skor för en kompromisslös look

Dessa loafers är inte bara snygga, de är också otroligt bekväma. Den stabila och kraftiga klacken gör att du kan gå hela dagen utan smärta, medan de högkvalitativa materialen gör att de känns mjuka och bekväma för varje steg. Finns i svart och vinrött, välj den färg som bäst passar din personliga smak och garderob.
två loafers i konstläder med klack, en svart och en vinröd, mot en vit bakgrund
16891-95680b.jpeg

Loafers för alla tillfällen

Den briljanta designen på dessa mockasiner smälter perfekt ihop med deras klassiska form, medan den dekorativa rosetten ger en delikat touch av sofistikering. Klackarna ger lite höjd utan att kompromissa med skons stabilitet. Du kan bära dem till skinny jeans, dressade byxor eller till och med en aftonklänning för en elegant look för alla tillfällen.

Ytterligare information

Säsong

,

Material

Hauteur du talon

5-8cm