ett par svarta mockaskor i syntetiskt lackskinn, slitna, på ett grått golv
Loafers med spetsig tå i syntetiskt lackskinn med dekorativ rosett
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med spetsig tå i syntetiskt lackskinn med dekorativ rosett

414,00kr

Lätt att underhålla
Bekväma skor
Utmärkt stöd för foten
En liten klack för att framhäva silhuetten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med spetsig tå i syntetiskt läder är en perfekt kombination av kvalitet, komfort och elegans. Den spetsiga tån förstärks av en dekorativ rosett framtill på skon, vilket ger den klassiska designen en touch av originalitet. Dessa mockasiner kan enkelt anpassas till vilken outfit som helst, oavsett om det är en lätt klänning för en dejt eller professionell klädsel för jobbet. Deras mångsidiga stil gör dem till ett måste i garderoben.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är både trendiga och tidlösa. Deras spetsiga tå är ett klassiskt val, men närvaron av den stora dekorativa rosetten ger dessa skor en dos av originalitet och modernitet. Denna vågade touch kommer att hjälpa bärarna att sticka ut med elegans och sofistikering.”

Lätta, bekväma loafers för vår och höst

Välj dessa lätta mockasiner som tar dig genom våren och hösten. Innersulan ger optimal komfort, medan den halkfria yttersulan i gummi ger utmärkt grepp på alla underlag, så att du kan röra dig tryggt hela dagen lång.
ett par svarta mockaskor i syntetiskt lackskinn, slitna, på ett grått golv

Loafers med spetsig tå: djärv elegans

Dessa mockasiner är både trendiga och tidlösa. Deras spetsiga tå är ett klassiskt val, men närvaron av den stora dekorativa rosetten ger dessa skor en dos av originalitet och modernitet. Denna vågade touch kommer att hjälpa bärarna att sticka ut med elegans och sofistikering.

Ytterligare information

Säsong

Material