kilklädd loafer i svart lack som bärs av en kvinna
Tjocka kilklackar i konstläder för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Tjocka kilklackar i konstläder för kvinnor

1006,00kr

Smal silhuett
Utmärkt stöd för foten
En självsäker framtoning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra tjocka wedge loafer i konstläder för damer är ett måste i varje kvinnas garderob. Dessa skor är designade med stil och komfort i åtanke och är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en utekväll med vänner. Vår moccasin är tillverkad av kvalitetsmaterial och tillverkad av tjockt, slitstarkt konstläder som kommer att stå emot tidens tand.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna tjocka wedge loafer i konstläder för damer är ett snyggt och bekvämt val för alla tillfällen. Mokasinen är tillverkad i slitstarkt syntetmaterial och har en kilformad sula som ger extra höjd för en mer självsäker look. De finns i en rad olika färger och kommer garanterat att falla alla i smaken och passa till en mängd olika outfits.”

Med elegant touch

Moccasin har en bekväm, avslappnad stil och kan bäras till en mängd olika outfits, från vardagligt till dressat. Den här modellen är tillverkad av tjockt konstläder av hög kvalitet, vilket ger en sofistikerad men ändå miljövänlig look. Det använda materialet garanterar också att produkten håller länge. Den kilformade sulan på dessa mockasiner ger både komfort och stil. Den ger en elegant, feminin touch utan att ge avkall på det stöd som behövs för vardagsskor.
kilklädd loafer i tjockt läder som bärs av en kvinna
kilklädd loafer i svart lack som bärs av en kvinna
tjock vit kil loafer
kilklädd loafer i tjockt läder som bärs av en kvinna

Mycket bekväm

Denna tjocka wedge loafer i konstläder för damer är ett snyggt och bekvämt val för alla tillfällen. Mokasinen är tillverkad i slitstarkt syntetmaterial och har en kilformad sula som ger extra höjd för en mer självsäker look. De finns i en rad olika färger och kommer garanterat att falla alla i smaken och passa till en mängd olika outfits.

Ytterligare information

Säsong

Material