svart patent dam wedge loafer som bärs av en kvinna
Damloafer med tjock sula och snörning
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Damloafer med tjock sula och snörning

414,00kr

Utmärkt stöd för foten
Bekväma skor
Smal silhuett
Lätt att underhålla

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna tjocka mockasin med dold klack för kvinnor är en riktig juvel till sko. Den är tillverkad av mjukt och följsamt konstläder, känns len vid beröring och formar sig perfekt efter foten. Med dolda klackar som ger extra höjd och stöd är dessa mockasiner både snygga och bekväma.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa tjocka mockasiner med dold klack för kvinnor är ett elegant och praktiskt val av skor. Med sin eleganta design och lyckade kombination av komfort och stil är dessa loafers perfekta för alla tillfällen. De dolda klackarna ger extra höjd utan att kompromissa med stabiliteten, medan den tjocka sulan ger extra stöd för dina fötter – perfekt om du är på fötterna i timmar eller reser mycket.”

De avlastar foten

En av de största fördelarna med den här modellen är den tjocka sulan med dold häl, som ger bättre stabilitet när du rör dig och samtidigt avlastar fötterna tack vare den optimala viktfördelningen. Dessa skor är idealiska för dem som behöver tillbringa hela dagen på fötterna, eller som vill lägga till några centimeter till sin längd utan att ta till traditionella högklackade skor.
kvinna i svarta kilklackade loafers
svart patent dam wedge loafer som bärs av en kvinna
svart patent dam wedge loafer som bärs av en kvinna
kvinna i svarta kilklackade loafers

Dämpad gång

Denna mockasin har en tjock gummisula för extra fotstöd och dämpad gång. De dolda klackarna ger dig extra höjd samtidigt som de erbjuder extra komfort för en hel dag på fötterna eller i staden. Den snygga designen på Women’s Thick Hidden Heel Loafer gör den också lätt att matcha med hela din garderob.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,