Foto av en blå wedge loafer för kvinnor mot en vit bakgrund
Plattformsloafers i äkta mockaläder för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Plattformsloafers i äkta mockaläder för kvinnor

532,00kr

Kilformade sulor
Lämplig för promenader
Enkelt underhåll
Läder av äkta mocka

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa wedge loafers i äkta läder är bekväma och eleganta ! Dessa fint tillverkade mockasiner erbjuder maximal komfort och en tidlös look som gör att du kan uttrycka din personliga stil till fullo. Oavsett om det gäller en formell eller avslappnad tillställning är dessa vackra loafers ett säkert val som kombinerar stil och hållbarhet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa vackra wedge loafers är den perfekta accessoaren för att komplettera din eleganta, trendiga look. De är tillverkade av äkta läder av hög kvalitet. Mokasinerna har en mjuk och skön känsla som gör dem bekväma att bära hela dagen. Den tidlösa looken hos dessa mockasiner passar till alla typer av kläder.

Komfort och elegans

Dessa eleganta skor är lätta att matcha med vilken outfit som helst som helst tack vare sin naturliga enkelhet. De ger omedelbart en elegant charm till alla outfits i din garderob. Dessa loafers har en utmärkt balans mellan elegant och avslappnat. Kilsulan gör att du kan justera silhuetten samtidigt som du behåller optimal komfort.

Foto av en blå wedge loafer för kvinnor mot en vit bakgrund

Tidlösa loafers

Våra loafers med kilklack är ett trendigt val för sommarsäsongen. Dessa vackra loafers erbjuder överlägsen komfort samtidigt som de förstärker din stil. Mockasinerna är tillverkade av äkta läder och är mjuka, slitstarka och tåliga. De ger en touch av elegans och skapar en tidlös stil som kan kombineras med vilken outfit som helst.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Säsong

, , ,

Material