Tassel loafers i brunt äkta läder för män med grå bakgrund
Loafers med tofsar i brunt äkta läder för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med tofsar i brunt äkta läder för män

1953,00kr

Byggd för att hålla länge och hållbart
Tillverkad med omsorg och kvalitet
Elegans och hållbarhet
Mjuk och smidig

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra bruna tassel loafers i äkta läder för män är den perfekta förkroppsligningen av elegans och förfining. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt äkta läder och är utformade för att erbjuda optimal komfort samtidigt som de ger en touch av sofistikering till alla outfits. Den klassiska bruna färgen är mångsidig och passar alla stilar.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Herrloafers är omsorgsfullt tillverkade av äkta läder av högsta kvalitet, vilket ger oöverträffad komfort samtidigt som de ger en sofistikerad touch till alla outfits. Den klassiska bruna färgen ger skorna en tidlös dimension och gör dem mångsidiga och lämpliga för alla tillfällen. Oavsett om det gäller ett formellt affärsmöte eller en avslappnad kväll ute med vännerna är dessa loafers en perfekt matchning för alla klädstilar.  “

Med ett elegant snitt

Våra tassel loafers i äkta läder har också en elegant skärning och snörningsfri design, vilket gör dem lätta att ta på och av. Konstruktionen i äkta läder ger inte bara exceptionell hållbarhet, utan också optimal andningsförmåga så att fötterna hålls svala och torra hela dagen. Insidan av mockasinerna är fodrad med smidigt läder, vilket ger en mjuk och bekväm känsla vid varje steg. Den dämpade innersulan ger dessutom extra stöd för fötterna och minskar trötthet och smärta vid långvariga promenader.  
Tassel loafers i brunt äkta läder för män med grå bakgrund

Inbegreppet av klassisk stil och elegans

Dessa loafers för herrar är sinnebilden för klassisk stil och tidlös elegans. De är omsorgsfullt tillverkade av äkta läder av hög kvalitet och känns lyxiga och bekväma från det ögonblick du tar på dig dem. Den djupa, fylliga bruna färgen ger en sofistikerad touch till alla outfits, oavsett om de är formella eller avslappnade. De dekorativa tofsarna på loafersens ovansida ger en touch av charm och förfining, vilket gör dessa skor till ett perfekt val för speciella tillfällen eller helt enkelt för att ge din vardagslook en touch av stil.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong