blå läderklackad loafer med tofs på toppen, placerad på grå mark
Damloafers i syntetläder med mellanhög klack
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers i syntetläder med mellanhög klack

1302,00kr

Eleganta skor för en sofistikerad look
Smal silhuett
Bekväma skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers med mellanklack i syntetläder är den perfekta modeaccessoaren för alla tillfällen. Dessa eleganta skor kombinerar stil och komfort med sin 5 cm höga mellanklack och klassiska silhuett i smidigt syntetläder. De har en dämpad innersula som garanterar extra, individuellt stöd för dina fötter hela dagen lång.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mellanklackade loafers i syntetläder för damer är den perfekta accessoaren för att ge din garderob en touch av sofistikering och komfort. Skorna är tillverkade i smidigt syntetläder av hög kvalitet och ger oöverträffad komfort hela dagen. De har en dämpad innersula och en elegant mellanklack och är perfekta för kvinnor som vill behålla sin stil samtidigt som de är bekväma.”

Bra stöd

Mockasinerna har en slät eller glänsande yta som omedelbart fångar blicken. Den klassiska designen accentueras också av omsorgsfullt utförda sömmar på framsidan, vilket ger en extra touch av elegans. Kombinationen av mellanklack och fodrad innersula ger ett bra stöd utan att ge avkall på komforten. Fötterna sitter säkert i skorna, medan det mjuka fodret eliminerar all friktion som kan orsaka skav eller blåsor.
svart loafer med klack
blå läderklackad loafer med tofs på toppen, placerad på grå mark
brun mockasin med klack
blå läderklackad loafer med tofs på toppen, placerad på grå mark

De är bekväma

Dessa mellanklackade loafers i syntetläder för damer är den perfekta accessoaren för att ge din garderob en touch av sofistikering och komfort. Skorna är tillverkade i smidigt syntetläder av hög kvalitet och ger oöverträffad komfort hela dagen. De har en dämpad innersula och en elegant mellanklack och är perfekta för kvinnor som vill behålla sin stil samtidigt som de är bekväma.

Ytterligare information

Storlek

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Material

Säsong

,