Vit loafer med fyrkantig hög klack mot en vit bakgrund
Fyrkantiga loafers i äkta läder för damer
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Fyrkantiga loafers i äkta läder för damer

1302,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Kompatibel med alla dina outfits
Enkelt underhåll
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra fyrkantiga loafers i äkta läder för kvinnor är det perfekta valet för dig som letar efter en elegant men bekväm sko. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och är slitstarka och hållbara för vardagsbruk. Deras fyrkantiga silhuett ger en touch av klassisk modernitet till alla ensembler.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra fyrkantiga loafers i äkta läder för damer är den perfekta kombinationen av komfort och elegans. De är tillverkade av det finaste äkta lädret och varje par är noggrant sammansatt för att erbjuda exceptionell kvalitet. Moccasinerna har en innovativ design med en fyrkantig klack som ger dem en modern touch samtidigt som de behåller sin klassiska look.”

För att komplettera din vardagsstil

Våra fyrkantiga loafers i äkta läder för damer är ett snyggt och bekvämt val för att komplettera din vardagsstil eller för ett speciellt tillfälle. Mokassinernas unika fyrkantiga skärning skapar en modern silhuett som ger en touch av originalitet till alla outfits. Formen ger också en perfekt passform på fotvalvet.
Vit loafer med fyrkantig hög klack mot en vit bakgrund
Vit loafer med fyrkantig hög klack mot en vit bakgrund

Tillverkad av äkta läder av högsta kvalitet

Våra fyrkantiga loafers i äkta läder för damer är den perfekta kombinationen av komfort och elegans. De är tillverkade av det finaste äkta lädret och varje par är noggrant sammansatt för att erbjuda exceptionell kvalitet. Moccasinerna har en innovativ design med en fyrkantig klack som ger dem en modern touch samtidigt som de behåller sin klassiska look.

Ytterligare information

Material

Säsong

,