brun lädermockasin med en ring på toppen som bärs av en kvinna
Läderloafers med klack och nitar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Läderloafers med klack och nitar

1539,00kr

Smal silhuett
Eleganta skor för en raffinerad look
Klassiska färger som passar alla dina outfits
Äkta läder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa läderloafers med klack och bitar är ett par snygga, bekväma och slitstarka skor för alla tillfällen. Skorna är tillverkade av smidigt och slitstarkt nötläder och har en elegant look som ger din outfit en touch av elegans. Mockasinerna har en halkfri sula som ger optimalt grepp på olika underlag, så att du kan gå säkert hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Upptäck loafers i läder med klack och bitar, en smart blandning av elegans och komfort. Dessa skor är tillverkade av kohud för exceptionell hållbarhet. Med sin eleganta, klassiska design kommer dessa mockasiner att förhöja varje outfit med stil. Du kan bära dem med jeans för en avslappnad look eller med en elegant klänning för en elegantare tillställning.”

Mycket bekväm

Tidlösa och eleganta mockasiner är skor som är både bekväma och snygga. Med en smal 5 cm hög klack är dessa loafers den perfekta accessoaren för att framhäva din silhuett samtidigt som de är bekväma tack vare den dämpade innersulan. De omsorgsfulla detaljerna, som de oklanderliga sömmarna och den rundade tån, har utformats noggrant för att ge dig överlägsen kvalitet.
brun lädermockasin med en ring på toppen som bärs av en kvinna
brun lädermockasin med en ring på toppen som bärs av en kvinna
brun mockasin med klack
svart mockasin i läder som bärs av en kvinna

En ren design

Upptäck loafers i läder med klack och bitar, en smart blandning av elegans och komfort. Dessa skor är tillverkade av kohud för exceptionell hållbarhet. Med sin eleganta, klassiska design kommer dessa mockasiner att förhöja varje outfit med stil. Du kan bära dem med jeans för en avslappnad look eller med en elegant klänning för en elegantare tillställning.

Ytterligare information

Storlek

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40

Material

Säsong

, ,