brun mockamockasin med klack för kvinnor som hålls i en kvinnas hand
Klassisk mockaloafer för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Klassisk mockaloafer för kvinnor

1835,00kr

Halkfri sula
Utmärkt stöd för foten
Smal silhuett

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Om du letar efter en klassisk stil med en touch av sofistikering så är dessa damloafers i mocka det perfekta valet för dig! Med sin tidlösa design och eleganta klack på 5 cm har de alla egenskaper som gör dem till en mångsidig och praktisk accessoar för alla dina outfits. Dessa mockasiner är tillverkade av finaste mocka och kombinerar komfort och kvalitet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa klassiska mockaloafers för damer är den perfekta blandningen av elegans och komfort. Dessa tidlösa skor har en stilren, elegant silhuett som är symbolen för modernt mode. Mockasinerna är tillverkade i smidig mocka och är mjuka och behagliga att ta på. De har en låg ovandel som formar sig perfekt efter fotens form och ger utmärkt stöd hela dagen.”

De är tidlösa

Våra klassiska damloafers med klack i mocka är det perfekta valet för alla kvinnor som vill kombinera elegans, komfort och unikhet. Skorna är tillverkade av en blandning av läder och mocka och är utformade för att vara bekväma att bära hela dagen. Den tidlösa designen hos klassiska loafers förstärks av en bekväm klack som ger optimal stabilitet.
brun mockamockasin med klack för kvinnor som hålls i en kvinnas hand
brun mockamockasin med klack för kvinnor som hålls i en kvinnas hand
beige mocka loafer med klack för kvinnor
mocka loafer med svart klack för kvinnor

De är bekväma

Dessa klassiska mockaloafers för damer är den perfekta blandningen av elegans och komfort. Dessa tidlösa skor har en stilren, elegant silhuett som är symbolen för modernt mode. Mockasinerna är tillverkade i smidig mocka och är mjuka och behagliga att ta på. De har en låg ovandel som formar sig perfekt efter fotens form och ger utmärkt stöd hela dagen.

Ytterligare information

Storlek

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40

Material

Säsong

, , ,