vit PU-mockasin med liten klack placerad på en grå soffa
Moccasin med elegant fyrkantig klack
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Moccasin med elegant fyrkantig klack

651,00kr

Smal silhuett
Ett elegant och originellt utseende
Halkfri sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa eleganta loafers med fyrkantig klack för kvinnor är ett måste för alla som letar efter en bekväm och elegant sko. Denna sko är helt enkelt perfekt för att ge din outfit en sofistikerad touch utan att kompromissa med den komfort vi alla letar efter. Den korta klacken på 3 cm, med precis lagom lyft, gör det enkelt att visa upp dina vackra outfits utan att behöva stressa med höga klackar.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa eleganta loafers med fyrkantig klack är riktiga juveler bland skor. De är eleganta och chica och kombinerar stil och komfort för att ge en oöverträffad upplevelse. Med ovandel i syntetläder av hög kvalitet, dämpad innersula och hög klack garanterar dessa loafers en smärtfri promenad hela dagen. Den sofistikerade designen på Women’s Short Heel Loafer är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en affärslunch eller en avslappnad kväll ute med vänner.”

Utmärkt grepp

Den eleganta loafern med fyrkantig klack har en enkel men elegant design. Den har en åtsittande skärning och ger utmärkt grepp på alla underlag tack vare den slitstarka gummisulan, och klackhöjden är perfekt för att stärka din hållning samtidigt som den är tillräckligt kort för att dina fötter ska vara bekväma i dina skor utan att trötta ut. Modellen finns dessutom i en rad olika färger som matchar alla klädstilar.
svart loafer med klack
vit PU-mockasin med liten klack placerad på en grå soffa
vit mockasin med klack
vit mockasin med klack

De är halkfria

De ger också utmärkt stöd för fötter och ben, samtidigt som trycket på fötterna fördelas jämnt. Skorna har också en halkfri sula som ger bättre grepp på alla underlag. Så de är perfekta för sommar och vinter, oavsett väder eller miljö! Så kvinnor kan dra på sig sitt berömda par med tillförsikt!

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40

Material

Säsong

, ,