Loafer i brun mocka med liten klack mot vit bakgrund
Högklackade loafers för kvinnor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Högklackade loafers för kvinnor

1835,00kr

En klack som förstärker silhuetten
Utmärkt stöd för foten
Bekväma skor
Ett material av hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa högklackade loafers för damer är en elegant och bekväm kombination av klassisk stil. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial som gör dem slitstarka och lätta att bära. Ovandelen är tillverkad av smidigt läder, med en modell i brun mocka och den andra i svart lackläder.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa högklackade loafers för damer är det perfekta valet för kvinnor som vill ha en elegant och bekväm stil. Mokasinerna är tillverkade av kvalitetsläder som är mjukt, slitstarkt och andas, vilket ger en unik komfort för dina fötter hela dagen. Loaferns höga klackar ger din outfit en touch av elegans, med den perfekta höjden för att ge dig en elegant hållning. Den klassiska loaferdesignen med en slät yta gör skorna eleganta och sofistikerade.”

De är halkfria

Yttersulan är slitstark och halksäker, så att du inte behöver ge avkall på säkerheten för att få den här moderiktiga looken. Den snygga mocka- eller läderfinishen ger skon en extra dimension och ger den extra struktur och glans. Skons ovandel är fodrad med ett mjukt material som bekvämt omsluter dina fötter utan att krossa tårna eller vara i vägen för din hud. De specialdesignade konturerna följer fötternas naturliga form för att eliminera tryck på kritiska områden av foten när du går.
svart loafer med klack för kvinnor
Loafer i brun mocka med liten klack mot vit bakgrund
brun damloafer med klack
sida av svart läderloafer

Klacken är 8 cm

Den viktigaste detaljen som utmärker dessa loafers är de snygga höga klackarna, som ger en höjd på upp till 8 cm utan att kompromissa med komforten. De stabila fyrkantiga klackarna minimerar obehaget med höga klackar samtidigt som de får dig att känna dig sexig och självsäker. De högklackade loafers finns i ett stort antal storlekar för alla fottyper och är lätta att kombinera med en mängd olika formella eller avslappnade outfits.

Ytterligare information

Storlek

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40

Material

Säsong

,