brun kilsko i sammet med fyrkantig kant på grå mark
Sammetsklädda loafers med klack för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Sammetsklädda loafers med klack för kvinnor

769,00kr

Ett elegant och originellt utseende
Bekväma skor
Halkfri sula
En liten klack för att framhäva silhuetten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa sammetsloafers för dam med 5 cm klack är ett perfekt val för dig som vill ge din outfit en touch av elegans och sofistikering. Skorna har en överdådig utsida i sammet och en mjuk, lyxig textur som känns skön att ta på. Den klassiska loaferdesignen blandas med en modern klack, vilket skapar den perfekta balansen mellan traditionellt och trendigt.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa sammetsloafers med klack för kvinnor erbjuder elegant stil kombinerat med komfort. Med en ovandel i mjuk mörk sammet ger dessa skor en touch av elegans till alla outfits. Loafers har en klassisk rundad tå med vita kontrastsömmar för en ren, polerad look. Den 5 cm höga klacken är perfekt för kvinnor som vill höja sig några centimeter utan att göra avkall på komforten.”

De är halkfria

Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är utformade för att ge hållbarhet, bra grepp och överlägsen komfort. Den unika designen kombinerar mockasinens tidlösa klassiska stil med den höga klackens moderna sofistikering. Sammetsmockasiner har en mjuk textur som känns extremt bekväm på dina fötter. Med halkfria gummisulor ger dessa skor optimal stabilitet under hela din aktiva dag.
kvinna med mockasiner i sammet
brun kilsko i sammet med fyrkantig kant på grå mark
grön sammetsmockasin med handhållen klack
beige sammetsloafer

Tidlös skärning

Dessa mockasiner är lätta att bära tack vare sitt tidlösa snitt, som kan anpassas till alla outfits: byxor eller kjolar. Mångsidiga och eleganta, de lovar en unik stil. Kort sagt, dessa mockasiner är den perfekta blandningen av raffinerad modern design och klassisk charm. Dessutom kommer du att övertygas av det extraordinära utseendet i kombination med de platta skornas inneboende komfort, liksom deras noggranna sammansättning med avseende på de textilier som används vid tillverkningen.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40

Material

Säsong

,