Loafer i svart lackskinn med dekorativ guldkedja mot en vit bakgrund
Loafers i syntetiskt lackskinn med spetsig tå och kedja
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i syntetiskt lackskinn med spetsig tå och kedja

710,00kr

Bekväma skor
Utmärkt stöd för foten
En elegant look för alla tillfällen

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers med spetsig tå och kedja i syntetiskt patentläder ger en elegant touch till alla outfits, från formella evenemang till avslappnade dagar. Deras eleganta, moderna design förstärks av en dekorativ guldkedja som ger en extra touch av sofistikering. Skorna är tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och är både slitstarka och bekväma.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers sticker ut tack vare sina omsorgsfulla och eleganta detaljer. Den spetsiga tån ger en touch av chic och modernitet till alla outfits, medan guldkedjan smälter perfekt med den svarta lacken och ger en slående kontrast. Den klassiska och tidlösa stilen gör att de enkelt kan matchas med alla plagg i din garderob.”

Optimal komfort

Dessa mockasiner erbjuder optimal komfort tack vare den flexibla innersulan som anpassar sig perfekt efter fotens form, vilket ger en behaglig känsla redan från första gången du provar dem. Dessa skor är omsorgsfullt utformade för att ge optimal komfort för den som bär dem. Den robusta yttersulan ger extra grepp så att du kan gå tryggt och stabilt.
Loafer i svart lackskinn med dekorativ guldkedja mot en vit bakgrund
Loafer i svart lackskinn med dekorativ guldkedja mot en vit bakgrund
14669-8e8842.jpg

Tidlöst eleganta loafers

Dessa loafers sticker ut tack vare sina omsorgsfulla och eleganta detaljer. Den spetsiga tån ger en touch av chic och modernitet till alla outfits, medan guldkedjan smälter perfekt med den svarta lacken och ger en slående kontrast. Den klassiska och tidlösa stilen gör att de enkelt kan matchas med alla plagg i din garderob.

Ytterligare information

Färg

Material

,

Säsong

,