mockasin med rosa skuren tå, fötter på matta, kvinna med korslagda ben
Mjuka loafers i tvåfärgat läder
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuka loafers i tvåfärgat läder

355,00kr

Kan tas på utan knäppning
Enkelt underhåll
Lättviktssko
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa smidiga loafers i tvåfärgat läder är lika snygga som de är praktiska för vardagsbruk och är en viktig investering för dina fötters välbefinnande mitt i säsongen! Detta originalpar är tillverkat av högkvalitativa material som andas och ger en lyxig känsla så att du kan röra dig med stil hela dagen. Dessa skor är inte bara robusta utan också extremt flexibla och ger optimal dämpning, medan den slitstarka yttersulan ger maximalt grepp på alla underlag.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa tvåfärgade loafers är en kvalitetsprodukt som kombinerar stil, kvalitet och komforten hos skor som andas. Den enkla, snörningsfria designen framhäver deras minimalistiska look och gör dem praktiska och lätta att bära vid alla tillfällen: perfekta för affärsbruk, en avslappnad dag ute med vänner eller till och med för resor. De är tillverkade och vadderade i syntetläder och låter fötterna andas fritt så att de håller sig torra och svala hela dagen.”

Flexibilitet och dämpning

Med sin flexibilitet och slitstarka konstruktion är dessa mockasiner med små gummi dubbar särskilt lämpade för långa timmar på fötterna eller promenader på ojämna underlag. De lätta sulorna ger utmärkt flexibilitet och anpassar sig perfekt till fotens form, medan tryckpunkterna minskas tydligt tack vare det inbyggda dämpningssystemet.
14477-c4fb31.jpeg
mockasin med rosa skuren tå, fötter på matta, kvinna med korslagda ben
14477-3d8e8e.jpeg

Praktisk användning i vardagen

Dessa tvåfärgade loafers är en kvalitetsprodukt som kombinerar stil, kvalitet och komforten hos skor som andas. Den enkla, snörningsfria designen framhäver deras minimalistiska look och gör dem praktiska och lätta att bära vid alla tillfällen: perfekta för affärsbruk, en avslappnad dag ute med vänner eller till och med för resor. De är tillverkade och vadderade i syntetläder och låter fötterna andas fritt så att de håller sig torra och svala hela dagen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,