-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers i läder med klack och tjock sula

3255,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Utmärkt gångkomfort
Kompatibel med alla dina outfits
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra läderloafers med klack och tjock sula för damer är ett snyggt och praktiskt val. Skorna är tillverkade i äkta läder av hög kvalitet och har en exceptionell hållbarhet och slitstyrka. Den klassiska loaferdesignen med sin eleganta silhuett förstärks av en fyrkantig klack som ger en touch av modern elegans.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra läderloafers med klack och tjock sula för damer är det perfekta valet för dig som vill kombinera komfort och stil. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och är mycket slitstarka och tåliga mot vardagligt slitage. Den fyrkantiga hälen ger extra stabilitet och optimal komfort hela dagen.”

Deras design är elegant och klassisk

Våra läderloafers med klack och tjock sula för damer är designade med rund tå för att passa bekvämt över tårna och ge extra fotutrymme. Designen är elegant och klassisk, vilket gör att kvinnor kan bära dem till kontoret eller till en smart formell kväll ute.
Svart loafer med epiasse-sula mot vit bakgrund

Den fyrkantiga hälen ger extra stabilitet

Våra läderloafers med klack och tjock sula för damer är det perfekta valet för dig som vill kombinera komfort och stil. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och är mycket slitstarka och tåliga mot vardagligt slitage. Den fyrkantiga hälen ger extra stabilitet och optimal komfort hela dagen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,