bruna loafers som bärs av en man med korslagda ben och svarta byxor
Loafers i mocka med fyrkantig klack för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i mocka med fyrkantig klack för män

947,00kr

Utmärkt gångkomfort
Utmärkt hälstabilitet
Kompatibel med alla dina outfits
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i mocka med fyrkantig klack för män är det perfekta valet för dig som vill addera en touch av elegans till din garderob. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och ger den komfort du behöver samtidigt som de ger din outfit en elegant touch.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers i mocka med fyrkantig klack för män är det perfekta valet för alla avslappnade outfits i din garderob. Skorna är tillverkade i mocka av hög kvalitet och är mjuka, slitstarka och bekväma även efter många timmars användning. Deras tidlösa design förstärks av en låg fyrkantig klack som ger en elegant touch som ger närvaro.”

Ger en elegant och sofistikerad look

Våra loafers i mocka med fyrkantig klack för män är ett elegant och bekvämt val för alla tillfällen. Skorna är tillverkade av högkvalitativ mocka som är mjuk att ta på och slitstark. Mockafärgen är lyxig och ger en elegant och sofistikerad look.  
bruna loafers som bärs av en man med korslagda ben och svarta byxor

Mjuk, slitstark och bekväm

Våra loafers i mocka med fyrkantig klack för män är det perfekta valet för alla avslappnade outfits i din garderob. Skorna är tillverkade i mocka av hög kvalitet och är mjuka, slitstarka och bekväma även efter många timmars användning. Deras tidlösa design förstärks av en låg fyrkantig klack som ger en elegant touch som ger närvaro.

Ytterligare information

Material

Säsong

,