Beige sommarloafers i mocka för män med träbotten
Sommarloafers i beige mocka för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Sommarloafers i beige mocka för män

828,00kr

Du kan gå i timmar utan att känna smärta eller obehag
Tillverkad med exceptionell expertis
Mjuk och bekväm
En neutral och unik färg
Ett par mångsidiga mockasiner

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Upptäck våra sommarloafers i beige mocka för män som är ett elegant och mångsidigt val av skor som ger en sofistikerad touch till alla sommaroutfits. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativ mocka och erbjuder överlägsen komfort samtidigt som de är slitstarka och hållbara. Mockasinernas mjuka, neutrala beige färg gör dem lätta att matcha med en mängd olika outfits, från avslappnad till mer formell.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för herrar är det perfekta valet för stilmedvetna män som vill ha ultimat komfort under de varmare månaderna. Dessa loafers är tillverkade med exceptionell hantverksskicklighet och kombinerar elegans och avslappning för att skapa en mångsidig sko som kan bäras för både formella och avslappnade tillfällen. Ovandelen i mjuk beige mocka är inte bara behaglig att ta på, utan ger också en sofistikerad touch till alla outfits.”

Perfekt för dig!

Med dessa mockasiner kan du gå i timmar utan att känna smärta eller obehag. Yttersulan är lätt och flexibel och ger optimalt grepp på en mängd olika underlag. Oavsett om du går på stadens trottoarer eller promenerar på stranden ger dessa mockasiner dig maximal stabilitet och säkerhet. Den klassiska designen på dessa sommarloafers i beige mocka gör dem enkla att matcha med vilken outfit som helst.
Beige sommarloafers i mocka för män med träbotten
Beige sommarloafers i mocka för män med träbotten

Lägg omedelbart till en touch av stil

Beige sommarloafers i mocka för män är ett elegant och mångsidigt val för att komplettera sommargarderoben. Dessa loafers är tillverkade i mocka av hög kvalitet och har en lyxig känsla och en raffinerad look. Den mjuka beige färgen ger dem en sofistikerad touch och passar till en mängd olika outfits. Oavsett om du bär dem till byxor, jeans eller shorts så ger dessa loafers din look en stilfull touch.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong